Slagman Seven Hills aan slag.
Slagman Seven Hills aan slag. Foto: M van der Bas

Seven Hills verliest van Jeka

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - Ons jeugdig seniorenteam, gemiddelde leeftijd 21 jaar, speelde de eerste thuiswedstrijd van dit corona seizoen tegen Jeka. Het verschil zat hem in de ervaring. Jeka met een gemiddelde leeftijd van ca. 35 jaar was sluwer en beter op elkaar ingespeeld op de momenten waar het er toe deed.

In de eerste twee innings ging de wedstrijd gelijk op. Seven Hills was op voorsprong gekomen toen Duncan een honkloper over de thuisplaat kreeg door een goede honkslag. In de derde inning werd het verschil gemaakt. Pitcher Niels van Seven Hills ging meer wijd ballen gooien waardoor de honken volliepen. Opoffering stootslagen en wat veldfouten waren er de oorzaak van dat Jeka 9 runs over de thuisplaat kreeg. De werparm van Niels werd moe en hij was aan vervanging toe. Duncan heeft als reliever de wedstrijd uitgegooid, dat is hem wel toevertrouwd!

Maar een goede prestatie van Niels die voor het eerst op de 'heuvel' stond bij een senioren wedstrijd.

Onze slagploeg komt langzaam weer in vorm. Met 9 honkslagen uit 24 at bats is dat helemaal niet slecht. Weliswaar kregen we maar 2 runs over de thuisplaat maar het spelelement was redelijk goed verzorgd. Aan de 8 errors moet gewerkt worden. Daar is het trainen uiteindelijk voor bedoeld. Dat komt goed.

We gaan nu 3 weken de zomerstop in en zijn dan terug met de thuiswedstrijd tegen de Kickers uit Waalwijk.

Uitslagen

Pupillen Seven Hills waren vrij

Seven Hills senioren - Jeka 2-13



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief