Foto: Astrid Mulder

Bouw appartementen- en winkelcomplex in centrum Zevenbergen van start

ZEVENBERGEN - De bouw van het nieuwbouwcomplex op de hoek van de Molenstraat, de Doelstraat en de Markt is woensdag gestart. Bouwbedrijven Synchroon en Hazenberg sloegen de eerste paal de grond in.


De nieuwbouw bestaat uit uit 21 koopappartementen met ruimte voor winkels en horecagelegenheden in de plint van het gebouw. Ook komt er een parkeergarage. De winkels zijn verkocht aan Geveling en grotendeels verhuurd aan Kruidvat en Dirk.  Wethouder Désirée Brummans van de gemeente Moerdijk, sloeg symbolisch de eerste heipaal: “Veel Zevenbergenaren hebben mooie herinneringen aan deze plek. De historie van het stadshart leeft voort in de nieuwbouw, die met zijn klassieke uitstraling prachtig past in de omgeving. Met het dierbare verleden in gedachten schrijven we vandaag een stukje nieuwe geschiedenis van Zevenbergen.”

Directeur Henri van Dam van Synchroon: “Wij zijn blij dat de bouw van Centrumplan Zevenbergen nu officieel is gestart; een belangrijke bouwsteen voor een toekomstbestendig centrum voor alle inwoners van Zevenbergen en omgeving. De gemeente heeft een hele belangrijke bijdrage geleverd in de verwerving van alle benodigde percelen; we zijn dan ook blij dat wethouder Brummans de eerste paal voor ons heeft geslagen. Centrumplan Zevenbergen past uitstekend in onze strategie om mooie, binnenstedelijke projecten te ontwikkelen.”


centrum Zevenbergen - Synchroon

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>