Foto: Ties Steehouwer

Watersnoodwoning Heijningen heropend met heringericht washok

HEIJNINGEN - Voorlopig is de door de Nederlandse regering de 1,5 meter afstand tussen personen van kracht. Om deze maatregel ook toepasbaar te laten zijn in de Bevrijdingstentoonstelling van de Heemkundige Kring en de Watersnoodwoning/Museum is bezoek weer mogelijk vanaf dinsdag 4 augustus 2020 onder onderstaande voorwaarden.


Er mogen twee personen per gebouw aanwezig zijn, die zich vooraf aangemeld hebben via telefoonnummer 0168462986 of per email: dierksjan@gmail.com. Voorlopig zijn beide zaken iedere dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur geopend op het adres: Veluwestraat 2 in Heijningen. Voor bezoek van bijvoorbeeld een gezin of familie, wordt in overleg, het maximaal aantal personen per gebouw, vastgesteld. Hierbij speelt het regelmatig personenverkeer tussen de familieleden een belangrijke rol. Tevens moeten bij het vaststellen van het aantal bezoekers de brandveiligheidsvoorschriften in acht te worden genomen. Bij binnenkomst wordt een formulier ingevuld en moeten de handen gedesinfecteerd worden. Alle museumstukken in het washok zijn in de coronatijd gerenoveerd en beslist de moeite waard voor een bezichtiging. De ingang van de Watersnoodwoning/Museum is tijdelijk aan de achterzijde van het huis. De toegang is gratis. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>