Bo kreeg ruim 200 euro.
Bo kreeg ruim 200 euro. (Foto: Wijkagent Moerdijk)

Ruim 200 euro voor Fijnaarts meisje waarvan geld uit kraampje werd gestolen

FIJNAART - Ruim 200 euro is er gedoneerd aan de 9-jarige Bo uit Fijnaart, waarvan in mei twee euro uit haar kraampje werd gestolen. Het meisje schenkt een deel van de donaties aan een woonvoorziening voor gehandicapten. 


Het 9-jarige meisje verkocht begin mei zelfgemaakte sieraden bij een kraampje. Toen zij even haar post verlaten had, werd haar geldbakje met daarin twee euro gestolen. Inmiddels hebben vier minderjarige jongens zich bij de politie gemeld. 

Toch besloot een man geld in te zamelen voor het meisje. Uiteindelijk kon hij Bo en haar familie gisteren 220 euro overhandigen. Zelf kreeg hij van Bo nog een mooie sleutelhanger en een lekkere taart. Daarnaast kreeg het meisje ook nog kaartjes, kraaltjes en andere donaties van wijkagent Johan Damen. Bo schenkt een deel van de donaties aan een woonvoorziening voor gehandicapten. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>