Thomas Zwiers nieuwe voorzitter Omgevingstafel Moerdijk
Thomas Zwiers: nieuwe voorzitter  Omgevingstafel Moerdijk.
Thomas Zwiers: nieuwe voorzitter Omgevingstafel Moerdijk. (Foto: Kees Bennema)

Thomas Zwiers nieuwe voorzitter Omgevingstafel Moerdijk

MOERDIJK - "Vroeger stonden de mensen meer met de rug naar het haven- en industriegebied. Het contact met burgers en bedrijven is nu veel beter. Ik wil graag helpen om dat verder uit te bouwen." Dat zegt Thomas Zwiers, de nieuwe voorzitter van Omgevingstafel Moerdijk.


Zwiers was de afgelopen zes jaar wethouder van de Gemeente Moerdijk. Daarvoor was hij vier jaar raadslid. Eind vorig jaar lag hij als wethouder onder vuur vanwege de veel hoger uitpakkende kosten van de nieuwe begraafplaats en de ontwikkeling van de haven van Zevenbergen. Per 1 februari van dit jaar stopte hij als wethouder om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan en om meer tijd te kunnen wijden aan zijn gezin. De Omgevingstafel Moerdijk is opgericht om de relatie tussen het haven- en industriegebied en de burgers en bedrijven in de regio te bevorderen. bestaat uit een brede en vaste vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven op het terrein en omwonenden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>