Taalcafé en Taaloefengroep pakken draad weer op
Bijeenkomst Taalcafé Bibliotheek Zevenbergen.
Bijeenkomst Taalcafé Bibliotheek Zevenbergen. (Foto: Wim Aalbers )

Taalcafé en Taaloefengroep pakken draad weer op

ZEVENBERGEN - Naar verwachting gaat zowel het Taalcafé als de Taaloefengroep na 1 september weer van start. Zo’n 125 personen vonden reeds hun weg naar het Taalpunt en er zijn al 24 taalmaatjes actief. Vanwege het coronavirus hebben de activiteiten een aantal maanden op een laag pitje gestaan. 


Bibliotheek West-Brabant organiseert al een aantal jaren een Taalpunt, een Taalcafé en een Taaloefengroep in de bibliotheek van Zevenbergen. Een Taalpunt is een loket waar mensen met een taalvraag terecht kunnen. De vrijwilligers doen hun uiterste best om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en/of de taalvrager te verwijzen naar een geschikte organisatie of naar een passende cursus. Taalpunt is weer bereikbaar, voorlopig wel op andere tijden dan voorheen. Spreekuur is op donderdag van 13.00 uur tot 15.00 in bibliotheek Zevenbergen. Na 1 september zullen de tijden weer worden aangepast. Het taalcafé Is bedoeld voor mensen van allerlei nationaliteiten die informeel de Nederlandse taal willen leren. Vrijwilligers zijn aanwezig. Meer informatie is verkrijgbaar via tel. 06 13971767 en e-mail taalpuntzevenbergen@gmail.com.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>