Claudi van Leest TPO Pokermaster.
Claudi van Leest TPO Pokermaster. Foto: Jos Schalk

Claudi van Leest TPO Pokermaster seizoen 2019-2020

Sport en vereniging

MOERDIJK - Afgelopen vrijdag is Claudi van Leest gehuldigd als TPO Pokermaster over het seizoen 2019-2020. Tijdens de 9 gespeelde avonden behaalde hij maar liefst 66 punten. 

Op de 2e plaatst eindigde toch nog onverwachts Sander van Wensen met 37 punten. Als 3e eindigdeRemco van Ginneken met 30 punten. Op plaats 4 tot en met 10 respectievelijk Joke Hagenbeuk (27), Michel Jacobs en Luc de Rooij (25), Arjen van Heijst (23), Marius Buijs (22) en Martijn Tetteroo en Jos Schalk (21 punten). Van de 45 deelnemers hadden maar liefst 41 spelers/speelsters punten behaald. Tijdens de eerste 7 gespeelde avonden kon er nog zij aan zij en met 9 á 10 spelers aan 1 pokertafel gespeeld worden. Tijdens deze 7 avonden waren er overwinningen voor Joke Hagenbeuk, Luc de Rooij, Claudi van Leest (2x), Aldrick Engel, Michel Jacobs en Ricky Jongenelen. Vanwege de welbekende Corona perikelen moesten de laatste 2 wedstrijden uitgesteld worden. Met inachtneming van de 1,5 meter regel en geen aanwezige klachten bij de deelnemers mochten de laatste 2 wedstrijden de afgelopen weken gelukkig weer gehouden worden. In wedstrijd nummer 8 was Martijn Tetteroo de beste speler van de avond en afgelopen vrijdag was Michael Vos de slimste van de 27 aanwezige spelers.

Hopelijk kan de 11e editie van de TPO Pokermasters weer volledig onder 'normale' omstandigheden plaatsvinden. Vanuit de organisatie bedanken we alle 45 deelnemers/deelneemsters voor hun aanwezigheid. Het waren 9 zeer gezellige avonden, waarbij meedoen, voor de meesten, altijd belangrijker was dan winnen.
We bedanken hiermee het barpersoneel (Annie, Yvonne, Carla en Jet) van vv TPO en Bert en Wil van de Blokhut voor hun gastvrijheid. Op naar een nieuw pokerseizoen met voor iedereen weer nieuwe rondes en nieuwe kansen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief