Kinderen op de Toren werden verrast met een bidon.
Kinderen op de Toren werden verrast met een bidon. Foto: Shell Moerdijk

Meld je aan voor de Shell Moerdijk Kinderraad

Door: Janny Mathijssen Algemeen

MOERDIJK - Shell vraagt advies aan kinderen! Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen achter de schermen op het terrein van Shell Moerdijk? Wil je meer leren over wat Shell doet? En denk jij graag mee over wat anders of beter kan? Meld je dan aan voor de Shell Moerdijk Kinderraad 2020-2021.

Dit jaar organiseren Shell Moerdijk en de Kleine Ambassade de tweede Shell Moerdijk Kinderraad. De kinderraad bestaat uit een groep kinderen uit groep 6, 7 en 8 uit Moerdijk en omgeving.

Meedenken
Als lid van de Shell Moerdijk Kinderraad volg je interactieve lessen over bijvoorbeeld werken in de techniek, veiligheid en duurzaamheid bij Shell. Je gaat op excursie op het terrein van Shell Moerdijk, gaat in gesprek met medewerkers en denkt mee over vragen die belangrijk zijn voor Shell.

Bijeenkomsten
Dit is jouw kans om je mening te laten horen! Je kunt je nu aanmelden voor de Kinderraad 2020-2021. De 9 bijeenkomsten vinden plaats in de periode van oktober tot en met juni op de woensdagmiddagen. De bijeenkomsten zijn in de omgeving van Moerdijk. Zit je dit jaar in groep 6, 7 of 8 en wil je je aanmelden?

Aanmelden
Stuur dan voor 23 september 2020 een mail naar post@dekleineambassade.nl met daarin je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer, school en een korte motivatie. De Kleine Ambassade neemt dan contact met je op! Meedoen is gratis.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief