Wim Roelen 60 jaar lid van vogelvereniging Excelsior: Coronaproof gehuldigd
Wim Roelen 60 jaar lid
Wim Roelen 60 jaar lid (Foto: Vogelvereniging Excelsior)

Wim Roelen 60 jaar lid van vogelvereniging Excelsior: Coronaproof gehuldigd

KLUNDERT - Tijdens de ledenvergadering van deze maand is Wim Roelen gehuldigd voor 60 jaar lid van de NBVV en vogelvereniging Excelsior. Hij kreeg het speldje van Districtbestuurder John Vergouwen uitgereikt. 


Alles geheel volgens de Covid 19 regels van R.I.V.M. Wim is 13 jaar voorzitter geweest, altijd aanwezig bij activiteiten die de vereniging organiseert of organiseerde zoals: Opbouw tentoonstelling, voordragen op de keurdag, opbouwen stand en andere werkzaamheden tijdens de braderie van Klundert waar de vereniging ruim 30 jaar aan mee heeft gedaan.

Ook Secretaris, Eddy Vermeulen en lid, Jan Dalemans zijn gehuldigd voor hun 40 jarig lidmaatschap van Excelsior en de NBVV. Omdat de tentoonstelling en feestelijke prijsuitreiking met bingo niet doorgaan i.v.m. Covid 19 was dit de laatste activiteit van dit jaar, we hopen dat 2021 weer een normaal jaar gaat worden en dat we onze mooie vogels tentoon kunnen stellen aan het publiek.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>