Feestavond DeSchuurRocked jaartje uitgesteld tot 2021
<p>2019 rockavond in de Schuur. FOTO LEO DIETVORST</p>

2019 rockavond in de Schuur. FOTO LEO DIETVORST

Feestavond DeSchuurRocked jaartje uitgesteld tot 2021

ZEVENBERGEN - DeSchuurRocked gaat dit jaar niet door. Dat heeft de organisatie besloten. De spontaan ontstane rockgroep van drie jonge en twee geroutineerde rockgroep startte in 2018 met een nieuwe traditie in de Schuur. 


“We waren er klaar voor om na het succes van de tweede editie in 2019 er weer een energieke avond van te maken. In verband met de corona-ellende is met sterke tegenzin ervoor gekozen om ons jaarlijkse event DeSchuurRocked dit jaar niet door te laten gaan. De beperkingen qua aantal bezoekers en dynamiek in de zaal hebben echter teveel impact op de hele beleving en we willen het absoluut niet half doen. In 2021 komt er 100% zeker weer een DeSchuurRocked en als we meer weten over een datum zijn jullie de 1ste die het vernemen”, meldt de organisatie. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/moerdijk&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;