Afbeelding
Foto: Politie.nl

Roosendaler (22) onder invloed van coke en hennep achter het stuur betrapt in Standdaarbuiten

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

STANDDAARBUITEN - Een 22-jarige man uit Roosendaal is zaterdag aangehouden op de Kreekdijk in Standdaarbuiten. Hij bleek onder invloed van cocaïne en hennep te zijn. Ook werden in zijn kleding 18 gripzakjes met hennep en enkele honderden euro’s gevonden.

Agenten controleerden gisteren een auto op de Kreekdijk in Standdaarbuiten. Bij het aanspreken van de bestuurder roken zij een henneplucht. De agenten vroegen de bestuurder om alle aanwezige drugs te geven. Hij verklaarde dat hij niets bij zich had. De Roosendaler moest toch een speekseltest ondergaan. Hieruit bleek dat hij onder invloed was van THC en cocaïne. 

De auto van de man werd doorzocht door de agenten. Er werd niets aangetroffen, behalve ene tas met honderden lege verpakkingen die normaliter voor drugs gebruikt worden. Nadat de man was aangehoduen, werd zijn kleding onderzocht. In de kleding werd een plastic zakje met 18 gripzakjes gevuld met hennep en een geldbedrag van enkele honderden euro’s. Deze goederen zijn in beslag genomen. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex. 

Doorzoeking slaapkamer

Bij de insluitingsfouillering werden in de onderbroek van de man ook nog 17 verpakkingen met cocaïne gevonden. Hierop namen agenten contact op met een Rechter-Commisaris. Die gaf toestemming om de slaapkamer van de verdachte in zijn ouderlijk huis te doorzoeken op aanwezigheid van drugs. In de kamer werden geen drugs aangetroffen. 

De man zit op dit moment nog vast en zal zondag gehoord worden. 




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief