Deze cheque wordt aangeboden door Sjak Luijkx van Pop-up Store aan Ruud Witteveen namens het Leger des Heils.
Deze cheque wordt aangeboden door Sjak Luijkx van Pop-up Store aan Ruud Witteveen namens het Leger des Heils. Foto: Hans van Oosten

Pop-up winkel overhandigd cheque aan Leger des Heils

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - Sinds een aantal jaren wordt er in Zevenbergen, de week die vooraf gaat aan het Sint Nicolaasfeest, gecollecteerd voor het Leger des Heils. Dit is een landelijke collecte week.

Door Covid - 19 waren we dit jaar helaas met minder collectanten. Verrassend was het dan ook, toen we mochten vernemen dat de sinds in oktober geopende Pop-up zaak aan de Molenstraat een cheque wilde overhandigen. Deze Pop-up zaak bestaat uit een grote groep vrijwilligers, genaamd “ Hartverwarmend Actief ” die normaal twee maal per jaar een goederen markt organiseert. Vanuit de gezamelijke kerken van Zevenbergen. Maar omdat het dit jaar helaas niet mogelijk was vanwege corona omstandigheden, hebben ze zich tijdelijk in de Molenstraat gevestigd.

Doelen
Iedere donder - en zaterdag zijn zij geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Opbrengsten uit deze winkel gaan veelal naar goede doelen of naar iemand die wel een opkikkertje gebruiken kan. Deze doelen worden vanuit de werkgroep gecoördineerd.
Het is dan ook fantastisch en een prachtig gebaar om zo’n cheque in ontvangst te mogen nemen. Het is heel belangrijk vooral in deze moeilijke tijd het Leger des Heils te steunen. Geweldig is het, dat er zoveel mensen hartverwarmende woorden over hebben, tijdens het collecteren voor deze organisatie. Zij doen heel veel goed werk in binnen- en buitenland, bij mensen die in moeilijke en onmogelijke omstandigheden moeten leven.

Blijf helpen!
Blijft u hen helpen met uw gift en meldt u zich alvast aan, om volgend jaar mee te helpen het succes in Zevenbergen nog verder uit te bouwen. Meldt u zich aan op onderstaand adres, zodat we volgend jaar nog meer collectanten op pad kunnen sturen. Telefonische opgave bij André van de Berg 06-28396913 / 076 5217477 of e-mail anjamaci@ziggo.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief