Zevenbergse VV Virtus houdt Drive Through’ Nieuwjaarsreceptie voor hun leden
Drive Through' Nieuwjaarsreceptie bij VV Virtus.
Drive Through' Nieuwjaarsreceptie bij VV Virtus. (Foto: Tom Rietveld)

Zevenbergse VV Virtus houdt Drive Through’ Nieuwjaarsreceptie voor hun leden

ZEVENBERGEN - Als variant op de traditionele nieuwjaarsreceptie heeft VV Virtus een Drive Through’ Nieuwjaarsreceptie gehouden. Per auto, motor of fiets langskomen en een fles ‘bubbels’ aangereikt krijgen. Op zaterdag 9 januari 2021 hebben vele Virtus vrijwilligers, rustende en actieve leden en ouders van jeugdleden de moeite genomen om even langs te komen. Een veilige manier om op een gezond en sportief 2021 te proosten.


Op slot
Toen een goed jaar geleden het nieuwe bestuur aantrad, kon het nog niet vermoeden dat nog geen vier maanden later bijna alles op slot zou gaan. Een algehele competitie stop tot aan de zomer en opnieuw in een lock down bij de tweede golf.
Dan maar van de nood een deugd gemaakt om een complete renovatie van de kantine door te voeren. Nu verbouwd tot een nog gezelligere huiskamer. Ook de oudere kleedkamers zijn grondig aangepakt. Met een duurzame zonneboiler, nieuw schilderwerk, nieuw leidingwerk, nieuwe deuren, nieuwe plafonds en ook nog eens op nieuwbouw niveau geïsoleerd.

Sportief en gezellig
Voorzitter Erik de Waard: “Het gaat bij een voetbalclub niet alleen om het sportieve karakter. Ook de sociale contacten en de gezellige georganiseerde activiteiten zijn belangrijke hoogtepunten voor zowel de jongste als voor de wat oudere jeugd en natuurlijk ook de senioren.”

Jeugd kamp, vrijwilligers avond, winter spelen, Mini - Maxi Toernooi, de jaarlijkse Club BQ en de Sinterklaas middag zijn doorgeschoven naar 2021.Om de band met de 750 leden warm te houden zijn er een aantal acties wel gedaan, zoals de hartjes-actie, de sinterklaas actie, de Grote Club actie en de banket staaf van de Club van 50.

Extra aandacht voor de junioren
Gelukkig kunnen de junioren tot 12 jaar wel trainen. De trainers geven nu extra aandacht aan deze groep. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Kijk naar dit drietal [zie foto’s]. Deze stoere jongens hebben geen pindakaas nodig om in 2035 tot de toppers te gaan behoren.
De dames afdeling startte het nieuwe seizoen opnieuw met twee dames teams. Helemaal nieuw is het dames jeugd team dat in corona tijd is ontstaan en nu 14 enthousiaste jongedames telt. Maud Snoeijs (centraal verdediger) en Britt van der Venne (rechter middenvelder) doen een oproep om meer leeftijdgenoten bij het team te krijgen. [zie foto’s]

Loyaal
De loyaliteit van de Club van 50 en de vele sponsors is te roemen. Zonder hun bijdragen zou de club niet kunnen overleven. Zo ook de vele vrijwilligers, die hun steentje op een actieve en enthousiaste manier bijdragen.

What’s in the Name?
V.V. Virtus bestaat nu 90 jaar en is een onderdeel van de Zevenbergse geschiedenis. Over de naam van de club is toen goed nagedacht. Virtus is een Latijnse naam, dat KRACHT, MACHT en STERKTE betekent. En die kracht kunnen bestuur, vrijwilligers, trainers en de leden goed gebruiken in deze nog onvoorspelbare toekomst.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief