Uitgeproost bij café Proost: Niet meer open na de lockdown
<p>Mike Roovers</p>

Mike Roovers

(Foto: Ties Steehouwer)

Uitgeproost bij café Proost: Niet meer open na de lockdown

ZEVENBERGEN - Café Proost in Zevenbergen gaat niet meer open. Dat heeft uitbater Mike Roovers bekend gemaakt op Facebook: “Tijdens deze crisis heb ik de tijd genomen om alles van een afstandje te kunnen bekijken en ben ik tot het besef gekomen dat het voor mij tijd is om verder te kijken. Daarom heb ik besloten te stoppen met mijn prachtige café.”


Mike wil de tijd nemen om andere doelen en dromen na te jagen: “Deze onzekere tijd en het alsmaar afwachten op beter, heeft mijn keuze en besluit hierin zeker versneld. Ik heb 10 geweldige jaren gehad bij Proost, waaronder bijna 3 jaar als zelfstandige.” Door de lockdown is het niet mogelijk een afscheidsfeestje te houden, maar Mike laat weten terug te denken aan een mooie tijd. Het bruine café aan de Noordhaven wordt nu ter overname aangeboden. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/moerdijk&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;