Sydney van Hooijdonk
Sydney van Hooijdonk Foto: Peter Visser

NAC laat twee punten liggen tegen Jong PSV

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Het is NAC Breda maandagavond niet gelukt om te winnen van Jong PSV. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het gat met de koplopers wordt daardoor steeds groter.

Het verschil tussen de koplopers van de Keuken Kampioen Divisie,  Cambuur en Almere City, en nummer vier NAC Breda wordt steeds groter. Doordat NAC gisteren twee punten liet liggen tegen Jong PSV is het verschil nu 10 punten. NAC heeft er 37, de koplopers 47.

Jong PSV kwam maandagavond al vroeg op voorsprong. In de 17e minuut was het raak voor de ploeg uit Eindhoven. Maurice Steijn koos daarom voor een tactische wissel. Schouten ging eruit, en Mario Bilate kwam erin. Voor de rust lukte het NAC echter niet om nog iets terug te doen tegen Jong PSV.

Na de rust was het Sydney van Hooijdonk die de gelijkmaker voor zijn rekening nam in de 52e minuut. Maar het lukte NAC ondanks enkele grote kansen niet om winnende treffer te maken. 1-1 werd dan ook de eindstand.