Afbeelding
Foto: Angelique van de Reijt

Esthers Mode Wensen: ‘We hopen open te mogen in februari’

Door: Angelique van de Reijt Economie

Esther Vermeulen zit aan de koffietafel in een dichte kledingzaak Esther Mode Wensen in Klundert. Esther begint : “Het is een stille bedoeling, “ Daarna zegt ze positief :”We gaan zeker niet bij de pakken neer zitten en zijn op een andere manier druk nu. Gelukkig hadden we al een mooie website met webshop, waar goed gebruik van wordt gemaakt. Daarnaast plaatsen we dagelijks actief berichten op onze Facebookpagina en we zenden iedere dinsdag,- en donderdagavond een online live-modeshow uit om 19.30 uur. Veel mensen kijken ernaar en er komen ook behoorlijk wat bestellingen uit voort.”

“Daarnaast kunnen klanten ook online en telefonisch bij ons bestellen. De bestelling wordt binnen 24 uur bij de klant thuis bezorgd om de kleding te passen. Mocht de kleding naar wens zijn, dan volgt er een betaalverzoek. Kleding die niet past of niet geheel voldoet aan de wens, wordt na telefonisch contact weer opgehaald en klaargestoomd voor een eventuele volgende passessie.”

Eind in zicht

Tot slot zegt ze: “Januari is uitverkoop in de kledingbranche van de wintercollectie, dus over het algemeen rustig . We vertrouwen erop dat we ergens in februari weer open mogen en onze klanten kunnen verwelkomen met een staartje van de winter-uitverkoop en een goede start van de voorjaars- en zomercollectie. We blijven positief, het einde van de Corona crisis is in zicht en dat is maar goed ook, want we bestaan binnenkort 5 jaar en dat willen we graag met iedereen gaan vieren.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief