Afbeelding
Foto: Tom Rietveld

Kapster Melissa met handen in haar: ‘Maar we laten ons niet ontmoedigen’

Door: Tom Rietveld Algemeen

Melissa en haar team zitten met hun handen in hun haar! Een nieuw begin met nieuwe kansen. Melissa Ligtvoet heeft haar nieuwe zaak Intense Hair in Zevenbergen - voorheen ME Hairdressers - grondig verbouwd. Na de lockdown op 20 januari staat er een feestelijk opening gepland. Extra zuur is nu de mededeling tijdens de persconferentie op 12 januari van Mark Rutte en Hugo de Jonge, dat Nederland t/m tenminste 9 februari in lockdown blijft. 

Melissa: “Je hoopt, dat het daar bij blijft. Ik ben altijd wel positief ingesteld, maar van het woordje ‘tenminste’ krijg ik toch de kriebels. Je kan er helemaal niets mee. Je moet maar afwachten”. Na een diepe zucht . . . “we laten ons niet ontmoedigen, we blijven doorgaan. Nu maar alle reserveringen afbellen en een voorlopige nieuwe datum na 9 februari inplannen.” 

Die lege tijd wordt nu gebruikt om up-to-date te blijven met de nieuwe trends en technieken. Melissa: “Voor de heren is een langere haar coupe trendy. Voor de dames het kapsel ‘MoneyPiece’ de voorkant wat lichter rondom de contouren van het gezicht en dan naar achteren donkerder. Fiona vult aan: “We zijn aan het oefenen met ‘Pony Bangs’ anders dan de traditionele pony. Van kort naar toenemend verloop. En welke pony past het beste bij je gezicht. Lange pony is hip en trendy. Melissa: “De slogan voor Intense Hair: De Kapper, waar je gezien wilt worden. Hetzelfde team, (Melissa, Fiona en Tessa), hetzelfde telefoonnummer 0168 338 153, dezelfde locatie.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief