Zevenbergenaars in de rij voor de nieuwe take-away aan de Molenstraat.
Zevenbergenaars in de rij voor de nieuwe take-away aan de Molenstraat. (Foto: Tom Rietveld)

LeToko opent Indonesische Take-Away aan Molenstraat in Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Zevenbergen is een Indonesische Take-Away rijker. Op 21 januari is LeToko aan de Molenstraat open gegaan. Met succes, er vormden zich gelijk een rij voor de nieuwe winkel. 


Na Brielle, Numansdorp en Berkel en Rodenrijs heeft LeToko nu ook een Indonesian Take-Away in Zevenbergen. Deze take-aways opende afgelopen vrijdag haar deuren. Dat bleef niet onopgemerkt. In de Molenstraat stonden mensen gelijk al in de rij om hun favoriete keuze te maken uit het uitgebreide aanbod. 

“Bij Le Toko staan we voor gezond en bovenal lekker eten uit de Indonesische keuken”, valt er op de site te lezen. “Bij ons kun je je eigen afhaalmaaltijd samenstellen helemaal zoals je dat zelf voor ogen ziet. Wij hebben voor iedereen iets heerlijks op onze menukaart staan dus ook voor alle vegetarische liefhebbers.”

Zin in Indonesisch eten maar geen zin om in de rij te staan? Dat is geen probleem. Via de website van de take-away kan ook besteld worden. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 15.00 tot 20.00 uur. Op zondag kun je vanaf 16.30 uur je favoriete maaltijd afhalen of bestellen. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief