Komst van 34 woningen aan Roode Vaart weer een stap dichterbij
Foto: archief Weekblad de Bode

Komst van 34 woningen aan Roode Vaart weer een stap dichterbij

ZEVENBERGEN – De komst van 34 woningen in de nieuwe buurt Oevers Roode Vaart komt een stap dichterbij. Projectontwikkelaar AM heeft groen licht gekregen van de gemeente Moerdijk om door te gaan met de ontwikkeling.


In het gebied is ruimte voor 9 kavels voor zelfbouw en 21 twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen aan het water bij de Roode Vaart. De woningen komen langs een zijtak van rivier de Mark. De vrije kavels hebben een oppervlakte van 390 vierkante meter tot 1.400 vierkante meter. De twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen krijgen twee tot drie woonlagen.

AM verwacht de woningen eind dit jaar in de verkoop te brengen. Wethouder Désirée Brummans is blij met de ontwikkeling: “Dit is één van de projecten waar het langdurig erg stil was. Door met elkaar te denken in mogelijkheden, komt het nu van de grond. Daar doe ik het voor!”

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>