Opbrengst totaal 538.151 DE koffiepunten voor de Voedselbank.
Opbrengst totaal 538.151 DE koffiepunten voor de Voedselbank.

Opnieuw recordopbrengst koffie voor de Voedselbank

Door: Redactie Algemeen

MOERDIJK - Ieder jaar in december en januari plaatsen de Nederlandse Lionsclubs inzameldozen voor Douwe Egberts-waardepunten. De koffiebrander verzilvert deze waardepunten voor pakken koffie ten behoeve van de voedselbanken in Nederland. Voor elke 600 waardepunten krijgt de Voedselbank een pak Roodmerk koffie!

De lokale opbrengst is dit jaar wéér hoger dan vorig jaar: inwoners en ondernemers van de gemeente Moerdijk hebben in totaal 538.151 DE koffiepunten gedoneerd. Dat is goed voor 897 pakken koffie voor de Voedselbank Moerdijk! Koffie is duur, het bederft niet en zit daarom maar zelden in een voedselpakket. Daarom is ondersteuning van deze actie zo belangrijk voor gebruikers van de voedselbanken.

Lionsclub Zevenbergen bedankt alle gulle gevers en de ondernemers waar de inzameldozen mochten staan: Albert Heijn in Klundert en Zevenbergen; de Apotheek in Zevenbergschen Hoek; Attent in Standdaarbuiten; Bakkerij Bussing in Willemstad; Jumbo in Fijnaart en Zevenbergen; Primera in Klundert; Het Winkelmandje in Moerdijk.


De punten zijn met trots aangeboden aan Peter van Veelen van Voedselbank Moerdijk; binnenkort volgt de levering van de pakken DE Roodmerk koffie aan de Voedselbank. We hopen volgend jaar weer op de steun van onze medeburgers en ondernemers te mogen rekenen!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief