Nicole Eestermans overhandigt de taart aan Kees.
Nicole Eestermans overhandigt de taart aan Kees.

Steenweg in Moerdijk op de schop: Stoep netjes gemaakt, zodat kapsalon toch open kan

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

MOERDIJK – Elf weken was kapsalon Eestermans in Moerdijk-dorp gesloten. Gelukkig mocht ze woensdag de deuren weer open. Dat leek niet mee te vallen, omdat de Steenweg op dit moment wordt vernieuwd.

Het was voor kapster Nicole Eestermans dan ook spannend om weer open te gaan. Ze was dan ook superblij dat de uitvoerder Kees Scheepers van BAM er voor zorgde dat de stoep vanaf de tijdelijke parkeerplaats aan de Koning Haakonstraat open lag, zodat ze veilig open kon. “Zelfs afgelopen zaterdag werd er door Kees en machinist Martin gewerkt om er zeker van te zijn dat het trottoir tijdig gereed zou zijn. Hierdoor kan ik mijn klanten, na 11 weken gesloten te zijn geweest, weer netjes ontvangen en komen ze zonder vuile voeten weer binnen”, meldt Nicole dankbaar. 

Ze wil de medewerkers van BAM dank ook hartelijk bedanken. Dat deed ze door uitvoerder Kees en zijn collega’s op een taart te trakteren: “De medewerkers en onderaannemers van BAM hebben zo hard gewerkt. Daarvoor wil ik mijn waardering kenbaar maken.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief