Foto: Oranje comité Klundert

Viooltjesmarkt drive-through Oranje comité Klundert aan de kerkring

MOERDIJK - Het Oranje comité Klundert was vanochtend al vroeg uit de veren, rond half 8 trotseerden deze bikkels al flink wat stevige hagelbuien. Gehuld in hun oranje vesten heeft dit jeugdige team weer een super mooie viooltjesmarkt uitgestald. 


Dit jaar niet op het stadhuisplein, maar aan de kerkring achter de protestante kerk. Enthousiast vertellen de leden van het Oranje comité over hun plannen. Ze hebben de persconferentie van afgelopen week op tv afgewacht en voor deze week een vergadering gepland.

‘’We gaan vooral kijken naar wat wel mag’’, zegt Jeroen van Wensen van het Oranje comité. “De fietstocht en de stadswandelingen zouden bijvoorbeeld wel Corona proef moeten kunnen en natuurlijk iets voor de kinderen. “En dan denken we ook natuurlijk nog aan meneer Hommel, die het vorig jaar ook al vreselijk vond dat hij de aubade niet mocht dirigeren.’’

Viooltjes

‘’De viooltjes lopen al erg goed deze morgen rond koffietijd’’, aldus Linda (foto) van het comité. ‘’Meer dan de helft is al verkocht! Dus maak nog snel een rondje om de kerk voor kleurige viooltjes waarvan de opbrengst bestemd is voor de oranje festiviteiten in Klundert Oranjestad.”

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>