Foto: Shutterstock

Volkerakbrug tot 7 april richting Rotterdam afgesloten, daarna versmalde rijstroken

MOERDIJK - Tijdens werkzaamheden dit weekend aan de Volkerakbrug in de A29 bij Willemstad is er onverwacht slijtage aan het wegdek geconstateerd. Deze slijtage moet eerst hersteld worden voordat de geplande nieuwe asfaltlaag erover heen kan. Hierdoor blijft de Volkerakbrug richting Rotterdam tot woensdagmorgen 7 april 05.00 uur afgesloten.


De A29 is afgesloten tussen knooppunt Sabina en knooppunt Hellegatsplein, in de richting van Rotterdam. Het wegverkeer moet rekening houden met maximaal dertig minuten extra reistijd. Vanaf 7 april 05.00 uur zijn er tot nader orde twee versmalde rijstroken beschikbaar en kan verkeer er met een snelheidsbeperking van 70 km per uur overheen. 

De parallelbaan van de A29 over de Volkerakbrug (Sluispad Noord) is vanaf maandagochtend 05.00 uur wel open voor de hulpdiensten, voetgangers en fietsers.  

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>