Jeugdleden 6 tot 13 jaar mogen vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen.
Jeugdleden 6 tot 13 jaar mogen vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen.

Vriendjes en vriendinnetjes clinic bij tennisvereniging De Lobbelaer

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - De jeugdcommissie van de Zevenbergse tennisvereniging De Lobbelaer popelt om weer lekker aan de slag te gaan. Met de heerlijke echte lente en de langzaamaan verdergaande versoepelingen in het vooruitzicht stak ze samen met tennisleraar Martin Vloemans de koppen digitaal bij elkaar. Samen gaven ze op papier de eerste jeugdactiviteit van het nieuwe tennisseizoen vorm.

Jeugdleden in de leeftijd van 6 tot 13 jaar mogen op woensdag 21 april hun vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen op de tennisbaan. Daar is van 14:30 uur tot 16:30 uur een actieve tennisclinic. Verdeeld over een aantal all weather banen zijn verschillende oefeningetjes en boeiende tennisspelletjes uitgezet. Tussendoor is een korte pauze met iets te drinken en vers fruit. Een leuke manier om te proeven van tennis en gelijktijdig lekker samen buiten te sporten.

Ben je jeugdlid en heb je komende week tennisles? Dan krijg je van Martin een papier mee. Op het papier staat meer informatie over de vriendjes en vriendinnetjes clinic. Je kunt je vriendje en vriendinnetje (of matti en BFF) uitnodigen en hun namen doorgeven. Het enige dat ze mee hoeven te nemen is comfortabele kleding en sportschoenen. Tennisrackets verzorgt de tennisvereniging.

Heb je vragen? Of wil je nu al inschrijven en namen doorgeven? Dat kan via: martin.tennis@ziggo.nl of met een belletje of appje naar: 06-51774859 (Martin Vloemans).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief