Afbeelding
Foto: Tom Rietveld

Hans van Intertoys Zevenbergen: ‘Elk jaar komen er themadozen van lego bij’

Door: Tom Rietveld Algemeen

In de speelgoedwinkel van Intertoys in Zevenbergen laat Hans de Vos zijn grote assortiment in LEGO producten zien. De winkelschappen staan er vol mee.

“Elke jaar komen er weer nieuwe themadozen bij. Niet alleen voor de jonge kinderen. Er is steeds meer keus voor de oudere 35+ jongeren. Niet alles kunnen we op de plank hebben. Via de website van Intertoys is alles te bestellen. Kinderen kunnen soms moeilijk een keus maken uit de vele soorten. Met LEGO DOTS, kunnen meisjes hun creativiteit de vrije loop laten met de nieuwe sets”.

Product Ideeën Contest

Rondom het thema ‘city’ is er van alles te vinden om de echte wereld na te bouwen. Via de site Lego Ideas kunnen fans nieuwe ideeën aandragen. Je kunt mee doen binnen door LEGO bepaalde richtlijnen. Het moet in een doos passen met maximaal 3000 stukjes.

10.000 supporters nodig

Een nieuw idee moet binnen 60 dagen 500 supporters hebben. Is dat bereikt dan krijg je een jaar om 1000 supporters te laten stemmen en dan weer 6 maanden om er 5000 te verzamelen. En dan 6 maanden om de 10.000 supporters te krijgen om het idee serieus mee te laten doen met de zgn Lego Review. Dit gebeurt 3 x per jaar. Als het product idee aan de hoge standaards voldoet zou het uitgeroepen kunnen worden als nieuw te maken product. Dan neemt het eigen Design Team van LEGO het over om er een compleet product van te maken.[n]TEKSTEN TOM RIETVELD

Hans de Vos, verkoper Intertoys



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief