<p>Het Oldtimer Festival in 2018.&nbsp;</p>

Het Oldtimer Festival in 2018. 

(Foto: Ties Steehouwer)

Oldtimers blijven op stal: Moerdijks Oldtimerfestival 2021 gaat toch niet door

MOERDIJK - Het Moerdijks Oldtimerfestival op 28 en 29 augustus gaat toch niet door. Stichting Nostalgisch Moerdijk heeft de stekker getrokken uit de editie van 2021.  


“Als bestuur hebben we lange tijd vertrouwen en hoop gehad dat het Oldtimerfestival in het laatste weekend van augustus door kon gaan. Met pijn in ons hart hebben we besloten het Oldtimerfestival toch niet door te laten gaan”, meldt de organisatie op Facebook. Het bericht komt toch nog als een verrassing. Lange tijd was de stichting optimistisch. 

De organisatie meldde medio juli nog uit te kijken naar 13 augustus, omdat dan duidelijk zou blijken wat wel en niet mag. Vandaag maakte het kabinet bekend dat meerdaagse festivals deze zomer niet meer mogen worden gehouden. Dat besluit is genomen, nadat het aantal coronabesmettingen snel opliep na het loslaten van de coronaregels. De festivalsector had gevraagd snellere uitsluitsel. 

Stichting Nostalgisch Moerdijk laat weten dat de personen die een kaartje hadden gekocht voor het Muziekfestival aan de Haven hun geld terugkrijgen. 

Monique Jansen
Monique Jansen
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/moerdijk&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;