Foto: Rooms Katholieke Immanuel Parochie

Kerkelijke onderscheiding voor Elly Mulders-Krijnen

MOERDIJK Afgelopen zondag is aan Elly Mulders-Krijnen een kerkelijke onderscheiding uitgereikt door pastoor Maickel Prasing in de H. Jacobus kerk te Fijnaart. Elly is jarenlang lectrice geweest in de H. Josefkerk te Noordhoek en had dezelfde functie vanaf 2013 in de clusterkerk H. Jacobus de Meerdere in Fijnaart.


Geboren in 1953 heeft Elly velen verdiensten voor de parochie en met name voor de geloofsgemeenschap in Noordhoek betekent. Als toegewijde vrijwilliger in de Immanuel-parochie helpt ze al jaren mee met het onderhouden van de begraafplaats in Noordhoek. Daarnaast hield ze zich bezig met de bloemversieringen in de kerk en ging ze vaak op pad voor de actie kerkbalans in januari, waarbij ze zes keer per jaar ook nog eens het parochieblad ‘Kijk op Immanuel’ bezorgt.

Ondanks haar zorg voor haar gezin van vier kinderen en het verlies van haar man in 2013 heeft ze haar vrijwilligerswerk altijd sterk doorgezet. Ze wordt door het bisdom beschreven als een praktische, kordate vrouw, die geen “neen” zal zeggen, geen aandacht vraagt en die respect en waardering moet krijgen.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>