<p>Chantal Broekmans in haar nieuwe salon.&nbsp;</p>

Chantal Broekmans in haar nieuwe salon. 

(Foto: Corine Roks)

Unieke en sfeervolle schoonheidssalon in Standdaarbuiten

Voor huidverbetering, schoonheidsbehandeling en ontspanning zijn klanten welkom in de splinternieuwe salon van onderneemster Chantal Broekmans, genaamd PURESKIN beauty & skincare. De schoonheidssalon is sfeervol ingericht en bevindt zich in de Vlinderbuurt van Standdaarbuiten. 


“Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Tijdens de eerste kennismaking starten we met een gesprekje waarbij de klant zijn of haar huidervaring met mij deelt. Ook zaken als medicijngebruik worden besproken. Aansluitend volgt een gezichts- en of lichaamsbehandeling op maat, afgestemd op het huidtype.” Chantal heeft zich tijdens haar studie tot allround schoonheidsspecialiste verdiept in huidproblemen en bindweefselmassage. “Zoals acné, een huidaandoening die goed te behandelen is. Mijn advies is om de behandeling op tijd in te zetten waardoor kleine littekentjes in het gelaat worden voorkomen”. 

ALPHA-H

De 27-jarige onderneemster is goed bekend in de schoonheidsbranche. “Ik heb in verschillende disciplines gewerkt, zowel in binnen- als in buitenland”. Voor de gezichtsbehandelingen maakt zij gebruik van het duurzame merk ALPHA-H. “Een cosmeceutical, getest door dermatologen en artsen, vrij van schadelijke stoffen en dierproefvrij. Producteigenschappen waaraan ik veel waarde hecht”, vult Chantal aan. 

Na haar studie tot erkend schoonheidsspecialiste heeft zij haar cosmetische en dermatologische kennis en massagetechnieken verder ontwikkeld. Over het beauty onderdeel geeft Chantal aan: “Pureskin biedt een breed assortiment, klanten kunnen terecht voor wenkbrauw- en wimper behandelingen, waxbehandelingen én visagie. Op de vraag naar haar klantenbestand antwoordt zij: “Heel afwisselend, zowel vrouwen als mannen. Ook jongeren weten de weg naar de schoonheidssalon te vinden, een goede ontwikkeling! Steeds meer mensen ervaren het belang van een goede huidverzorging”.

PURESKIN beauty & skincare,
Zomervlinder 16, Standdaarbuiten
info@pureskin-skincare.nl,
06 83571601
Een afspraak is eenvoudig in te plannen via de website
www.pureskin-skincare.nl.

Krijn ten Hove
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/moerdijk&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;