Foto: Angelique van de Reijt

Tineke en Sietske van Maribelle Mode en Lingerie: ‘Vlonders Klundert zorgen voor gezelligheid’

KLUNDERT - Tineke (54) en dochter Sietske (28) zijn eigenaressen van Maribelle Mode en Maribelle Lingerie in Klundert. De kledingmodezaak bestaat al 33 jaar, en de lingeriewinkel 30 jaar, waarvoor ze laatst een grote jubileum modeshow georganiseerd hebben aan de overkant van hun winkels, in de oude katholieke kerk, “De Stad” voor ruim 3 x 100 bezoekers. 


Dochter Sietske zit sinds 2 jaar ook in de zaak. Een echte corona-onderneemster dus, want ze heeft in corona-tijd heel veel creatieve zaken op social media moeten doen, zoals bijvoorbeeld het online assortiment en combinaties presenteren aan de klanten, pr en de zogenaamde pastassen ontwikkeld. Beiden zijn zeer verheugd, dat de aanpak door de gemeente van de vlonders deze week eindelijk is gestart. De vlonders in het water zorgen namelijk volgens hen voor veel gezelligheid en saamhorigheid in het Klundertse centrum. 

Grote terrassen

Sietske hoopt dat er straks weer veel evenementen op de vlonders kunnen plaats vinden en er natuurlijk weer grote terrassen op komen. Tineke weet zich de opening van de circa 33 jaar oude vlonders nog te herinneren. Toen kwam koningin Beatrix in de regen onder haar doorzichtige paraplu het centrum van Klundert openen. 

“Er kwam nieuw straatwerk, de 2 loopbruggen over het water, parkeerplaatsen, het carillon en nieuwe vlonders. Ik had toen net in 1988 de kledingmodezaak van de Jong overgenomen en later de Linnenhoek van familie van Ham”, zegt de Klundertse onderneemster. “Ik hoop dat de gemeente ,na de vlonders, ook doorpakt met het aanpakken van het centrum”, onderneemster Tineke Ottevanger.

Angelique van de Reijt,
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>