Foto: Tom Rietveld

Bewoonster Ellen-José van nieuwbouw Zevenbergen: ‘Straks heerlijk met glaasje wijn op terras’

ZEVENBERGEN - De toekomstige bewoonster Ellen-José Vervuren kan niet wachten tot het moment van oplevering. Van tijd tot tijd kan ze de bewoning bekijken om haar wensen voor plaatsen van keuken en badkamer te regelen. 


Ellen-José: “Samen met mijn echtgenoot zijn we toekomst gericht gaan kijken om een andere woning te zoeken. Wij zijn allebei geboren en getogen in Zevenbergschen Hoek. Overal rondkijken Waar wil je wonen? Daar wil ik niet wonen en daar ook niet. Toen kwam dit en toen heb ik op 2 woningen ingeschreven. Helaas niet ingeloot. We dachten dan is het niet voor ons bestemd. Toen belde Bon Makelaar net voor de sluiting van de verkoop. ‘Heb je nog interesse?’ Brochures opgehaald en op de zaterdag daarna gelijk getekend. Niet verder over na hoeven te denken. Je leeft hier in een gemeenschap en zou er één van de twee ooit wegvallen. Dan ben je niet helemaal alleen.”

“Als je buitenkomt heb je al snel; een praatje en een sociaal contact. We hebben al kennisgemaakt met andere bewoners via de vergadering van de vereniging van eigenaren.(VvE) Ik ben er helemaal ‘happy’ mee. Ik zie me al heerlijk zitten met een glaasje wijn op het terras, waar een schitterende daktuin is aangelegd met planten en bomen en voor iedere bewoner een eigen terrasje. Of aan de voorkant met uitzicht op de Markt, vanuit mijn woonkamer”. In de nieuwe parkeergarage hebben de bewoners een eigen plek. Er blijven 130 van de 151 parkeerplekken beschikbaar voor winkelend publiek.

Tom Rietveld,
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief