Afbeelding
Foto: Tom Rietveld

Lindsay uit Zevenbergen heeft tatoeage voor te vroeg geboren zoontje Ryan

Door: Tom Rietveld Algemeen

Lindsay Willegers uit Zevenbergen: “Mijn eerste tatoeage - een vlinder -heb ik van mijn tante gekregen die in Spanje woont. Haar dochter heeft weer van mijn moeder de eerste tatoeage gekregen.”

Ik heb nu meerdere tatoeages maar ze hebben allemaal een betekenis en deze is speciaal voor mijn zoontje Ryan. Hij is negen weken te vroeg geboren. Vijf weken later hoor je dat hij een hersenbeschadiging heeft opgelopen en waarschijnlijk niet zou kunnen lopen.

Dan word je van je roze wolk afgegooid. Ergens is er iets niet goed gegaan. Vanaf dag één verander je van moeder naar therapeut en dat is best lastig. Wij doen alles om hem zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.

Toen hij drie weken oud was heb ik in het ziekenhuis een afdruk van zijn handje gemaakt op speciaal papier zodat zijn handje niet onder de inkt zou komen. Dat doe je niet bij een prematuurtje.

Later is deze tatoeage gezet door de Rotterdamse artiest: Ivadinho Pinto Silva van Rotterdam Ink. Ik heb de tatoeage van mijn zus Scarlet en mijn schoonzus gekregen.Je bent 24/7 met Ryan bezig. Gelukkig kunnen we - onder andere - op mijn zus Scarlet rekenen, waar hij ook van tijd tot tijd gaat logeren.

Ryan is een schatje hij is super vrolijk en dat maakt heel veel goed. Hij gaat nu naar school. Met de taxi naar Roosendaal. Hij vindt het fantastisch op school. Zo heb ik weer ruimte voor mijn nagelstudio, die ik vanuit huis kan runnen”.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief