Roparun 2019
Roparun 2019 Foto: SV. Kindervreugd

Roparunners worden warm ontvangen in Pinksterweekend tijdens doorkomst in Helwijk

Door: Redactie Algemeen

HELWIJK - Speeltuinvereniging Kindervreugd uit Helwijk organiseert ook dit jaar de doorkomst van de Roparun in het Pinksterweekend met een warm onthaal van de deelnemers en natuurlijk ons eigen team “Willemstad in Touch”.

Op het terras van De Blokhut is er gezellige muziek met een hapje en een drankje en bingo rondes. Steun ons Willemstads team door zelf mee te fietsen! Deze dag staan er hometrainers klaar om te fietsen voor het goede doel voor iedere gefietste kilometer doneert de speeltuinvereniging €1,- aan ‘’Willemstad in Touch’’. Geniet van 12.00 tot 14.00 uur van een heerlijk 12 uurtje op ons terras, je kunt alvast reserveren: Inge Maliepaard: inge@svkindervreugd.nl of 06-43418894.

Iedereen in Helwijk en bezoekers op het terras ontvangen een persoonlijke bingokaart zodat je gezellig kunt mee bingoën en wie weet ga jij wel met een goed gevulde boodschappentas naar huis. De Roparun-deelnemers bepalen de bingogetallen. Op een grote bel kan ieder Roparunteam bellen. Zodra de bel klinkt wordt er een bingo getal getrokken. De bingo start bij het eerst aankomende team en eindigt zodra de eerste bingo is gevallen!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief