Marja en Hans Slats.
Marja en Hans Slats. Foto: Tom Rietveld

Vrijwilligers VV Noordhoek blikken vooruit op jubileumweekend

Door: Monique Jansen Algemeen

NOORDHOEK - In de kantine ‘de Zwingelkooi’ treffen we bestuurslid Margareth Reuvers, die al 15 jaar meedraait.

 “Mijn kinderen voetballen al vanaf hun 7e jaar. De oudste voetbalt nog steeds in het eerste. Ik ben erbij als verzorgster met de waterzak en om te tapen en kleding uit te delen. Eerder ben ik een jaar lang een opleiding gaan volgen als sportmasseur. Zo ben ik erin gerold. We vormen een bestuur van drie personen met Paul van der Geest en John Ten Hove. Samen met de vrijwilligers doen we alles. Bij de laatste jaarvergadering zijn er gelukkig weer jongeren opgestaan om te helpen en om de jeugd op te peppen. 

Feestweekend

We hebben een feestelijk 75-jarig jubileum weekend op 10, 11 en 12 juni voorbereid. Alle groepen van de basisschool zijn uitgenodigd om allerlei spelletjes en activiteiten te doen en dan maar hopen, dat daaruit weer nieuwe aanwas komt. Op facebook vv Noordhoek zijn alle feestelijke activiteiten te vinden”.

Vrijwilligers gezocht 

“Gelukkig hebben we hier een echtpaar, die zich enorm inzet voor de club. Hans Slats en Marja Slats zijn beide vrijwilligers. Hans bij het onderhoud en het repareren van allerlei dingen en bijspringen aan de bar”, aldus Margareth.

Marja: “Ik ben in de keuken aan de slag gegaan En het is zo leuk om te doen. Veelal in het weekend. We wonen nog niet zo lang hier en hierdoor heb je gelijk aansluiting. Het is een voordeel dat we hier tegenover wonen en dan ben je zo hier in noodgevallen”.[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief