Teckelrennen vorige editie.
Teckelrennen vorige editie. Foto: Jolanda van Laerhoven

Brabantse Teckelrennen strijken in Zevenbergen neer: Wie heeft snelste teckel?

Door: Redactie Algemeen

ZEVENBERGEN - Zondag 19 juni is het tijd voor het jaarlijkse hoogtepunt: de teckelrennen, de laatste activiteit voor de zomerstop. Ben je in voor een sportieve en gezellige middag met heerlijke teckelcapriolen?

Teckelrennen het lijkt heel simpel, telkens strijden 2 of 3 teckels tegen elkaar op een uitgezette baan. Aan het begin van de baan staat de teckel met een begeleider, aan de andere kant van de baan nog een begeleider om op wat voor manier dan ook de teckel aan de overkant te krijgen. Dit lijkt simpel maar gelukkig hebben we teckels die maken zelfs het makkelijkste spel grappig door net datgene te doen wat je even niet verwacht.

U kunt alleen vooraf inschrijven per email naar noordbrabant.zeeland@teckelclub.nl, hierna krijgt u een deelnameformulier met verdere info toegezonden.

Het terrein is open vanaf 13.00 uur, de start is om 14.00 uur. Let op! Het clubgebouw en terrein van LR en PC Prinses Irene ligt aan een onbekende weg en kan niet via de navigatie gevonden worden. Navigeer naar: SGZ Zevenbergen, Galgenweg 62, 4761KN te Zevenbergen.

Rijd het fietspad op richting de atletiek baan, sla voor de atletiekbaan rechtsaf (weg met klinkers). Volg bocht en rijd door over het pad langs het water, aan de linkerkant ziet u de locatie en bent u gearriveerd. Er is een kantine aanwezig,  kleingeld betalen (er is geen pin). Breng zelf een stoel, parasol, deken of wat u wil mee om op en/of onder te zitten.

Toegang en deelname is gratis, we hopen u dan te begroeten en wie weet mag u aan het eind van de middag uw teckel wel de snelste van Brabant en Zeeland noemen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief