Foto: Yvonne Broere

Spelers voetbalclub DHV uit de kleren voor sexy mannenkalender

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Wil jij ook een kalender met elke maand een afbeelding van sexy lokale heren? Dan is er goed nieuws. Voetbalclub DHV (Den Hoek Vooruit) presenteert namelijk de eerste DHV mannenkalender! Deze maand lieten 25 DHV-leden zich exclusief op de foto zetten. Fotograaf Amy Broere mocht de heren op de gevoelige plaat vastleggen. Het resultaat is medio dit jaar te bewonderen op de kalender. De opbrengst gaat de jubileumactiviteiten voor het 90-jarig jubileum van DHV in 2023. 


Miranda Soeters en Inge Bastiaanse namen het initiatief voor de kalender. Niet alle heren deden mee. “We hebben de mannen voorafgaand duidelijk te laten weten dat ze niks moesten doen waar ze zich niet goed of prettig bij voelen. Bij een een aantal senioren was het wel het onderwerp van gesprek de week voorafgaand. We hebben zelfs al foto’s voorbij zien komen dat ze al aan het oefenen waren”, lacht Miranda. 

De spelers vonden de fotoshoot best spannend, maar ze gingen algauw helemaal los. Ook werd er enorm veel gelachen. De organisatie liet er geen toeschouwers bij, zodat de mannen niet teveel in verlegenheid zouden worden gebracht. Wel maakte het AD een filmpje van de fotoshoot. Beelden daarvan werden ook gedeeld in de talkshows van ‘Khalid & Sophie’ op NPO1 en bij Beau op RTL4. “Dat was helemaal hilarisch natuurlijk”, geeft Miranda aan. Alle spelers die uit de kleren gingen, krijgen een plekje op de kalender. “Wij vinden dat iedereen die de moeite heeft genomen en het lef heeft gehad om te komen het recht heeft om op deze bijzondere kalender te komen”, benadrukt Miranda. 

Op dit moment is de organisatie druk met het uitzoeken van de foto’s die op de kalender komen. In september kan iedereen waarschijnlijk het resultaat bewonderen. “Wij hopen dat we hem voor de braderie in Zevenbergschen Hoek van op 3 september alsmede de Zomercarnaval van 3 tot 5 september 2022 af hebben zodat we hem daar kunnen verkopen. Het zal in ieder geval ruim voor de decembermaand zodat het een leuk Sint of Kerst cadeautje kan zijn. De jaarkalender gaat € 15,- kosten waarvan de opbrengst volledig naar de club gaat. Hiermee willen we alvast een bijdrage doen voor ons 90-jarig jubileum wat we volgend jaar mogen gaan vieren”, geeft Miranda aan. Wie de kalender alvast wil reserveren kan dit doen via een lijst die op de bar van de kantine van DHV ligt. Digitaal kan dit ook door te mailen naar  info@soetersoffice.nl.. 

Miranda had al vaker soortgelijke kalender voorbij zien komen en polste op de nieuwjaarsreceptie bij DHV de interesse bij de heren: “Toen de mannen allemaal een biertje op hadden, ben ik gaan vragen of ze daar eventueel aan mee wilden werken en daar werd volmondig ja op gezegd. Ook Inge was hier heel enthousiast over en ging al meedenken. Daarna opzoek gegaan naar een fotograaf  die dit pro deo wilde doen en hierin vonden we een fotograaf, Amy Broere”, blikt Miranda terug. Op korte termijn volgt er in ieder geval geen sexy vrouwenkalender van DHV. De ploeg heeft geen damesteams. “Wie weet komt er nog eens een dames team in combinatie met vv Zwaluwe, waarmee we voor onze jeugdafdeling al een hele fijne samenwerking hebben”, hoopt Miranda.

Monique Jansen
Monique JansenNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>