De jubilarissen vergezeld door locoburgemeester Jack van Dorst en Districtsmanager Noud Bruinincx
De jubilarissen vergezeld door locoburgemeester Jack van Dorst en Districtsmanager Noud Bruinincx Foto: Bram Nouwen

Moerdijkse brandweerjubilarissen gehuldigd

Algemeen

MOERDIJK - Op zaterdag 18 juni heeft de korpsavond Moerdijk plaatsgevonden. Na bijna 2,5 jaar kwamen de vrijwilligers van de posten Fijnaart, Klundert, Moerdijk-Dorp, Standdaarbuiten, Willemstad en Zevenbergen weer bij elkaar voor de jaarlijkse korpsavond. Hiervoor was een mooie locatie uitgekozen in het dorp Klundert.

Districtsmanager Noud Bruinincx heette iedereen van harte welkom en hield een korte toespraak. Daarna was het woord aan locoburgemeester Jack van Dorst. Hij memoreerde zijn mooie tijd bij de brandweer en sprak zijn waardering uit aan alle brandweermannen en -vrouwen die 24/7 paraat staan voor de veiligheid van alle burgers in de Gemeente Moerdijk en daarbuiten. 

Na de toespraken werd er aandacht besteed aan de afscheidnemers. Een 3-tal heren met een langdurig dienstverband waren aanwezig en zijn in de bloemetjes gezet. Dat waren Claudi van Leest (Moerdijk-Dorp, dienstverband van 25 jaar), Marcel Wervers (Moerdijk-Dorp, dienstverband van 29 jaar) en Ad Nouwen (Fijnaart, dienstverband van 25 jaar). 

Vervolgens werden alle jubilarissen gehuldigd en in de bloemetjes gezet. 

Post Fijnaart: Marko Mulders (12½ jaar), Marjella Meijers (12½ jaar), Fred Thielemans (12½ jaar), Bennie Traets (12½ jaar), Martijn Quaijtaal (15 jaar), Adwin de Gast (25 jaar), Han Boelhouwer (30 jaar)
Post Klundert: Jasper Verhoeven (15 jaar), Rien Kreeft (30 jaar), Arno Mulders (30 jaar)
Post Moerdijk-Dorp: Eric Joosen (10 jaar), Joop Ballegooien (12½ jaar)
Post Standdaarbuiten: Pim Christianen (12½ jaar)
Post Willemstad: Piet Baudoin (12½ jaar), Jeroen de Ronde (30 jaar), Alko Knook (30 jaar)
Post Zevenbergen: Clyde Lunes (10 jaar), Guido Kauffeld (12½ jaar), Antoine Dingenouts (12½ jaar), Jack Krielen (12½ jaar), Ahrend Tuinenga (12½ jaar), Charlie Latour (15 jaar), Leon Ooijen (15 jaar).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief