Foto: Angelique van de Reijt

Grote drukte bij een kletsnat Klundert op een Kluitje ondanks pieken en dalen op Buienradar

KLUNDERT - Zodra de buien stopten en zelfs tijdens de buien, kwamen drommen mensen aan alle kanten de Klundertse vestingstad binnengereden. Overal buiten het centrum stonden auto’s en fietsen geparkeerd. Soms moest de paraplu eraan te pas komen, maar dat deed niets af aan het hoge bezoekersaantal op dit feestweekend in Klundert, want het feest ging gewoon door.


Hoogtepunt was het optreden van Klunderts eigen DJ-Gijs op zaterdagavond en ook Summer Sunday was een Topdag. Toen werkte het weer helemaal mee, droog en zelfs een zonnetje, heerlijk festivalweer. De zondag startte met een prachtig gospelkoor en later op de middag een coole reggaeband, en Klundertse DJ Lodewijk, die de zomerse sfeer met hun muziek nog eens benadrukte. Het organiserende team spreekt van een zeer geslaagde editie van Klundert op een Kluitje.
Angelique van de Reijt,NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>