Foto: Ties Steehouwer
FOTO'S

Vakantieweek Kloosterblokje van start met roofvogels en knutselen

  Algemeen,Nieuws

WILLEMSTAD - De vakantieweek van buurtvereniging 't Kloosterblokje is zaterdag van start gegaan met een roofvogelshow en Oudhollandse spelletjes. Op de spelletjes kwamen ruim veertig kinderen af en de capriolen van de roofvogels werden door bijna honderd belangstellenden gevolgd.


De knutselmiddag op maandag trekt altijd veel kinderen en dat was ook nu weer het geval. De kinderen kregen bij de ingang van de extra grote tent een formulier in de handen gedrukt waar precies op stond wat hen die middag allemaal te wachten stond. Veel werkjes waren al voorbereid zodat ze gelijk aan de slag konden. En dat deden ze dan ook.

Ze maakten daarbij een reis langs Hollandse locaties als Gouda (waar ze een stroopwafel kregen), Schiphol (waar ze een vliegtuig konden schilderen), Ameland (waar ze een vuurtoren konden maken) en Madurodam (waar ze aan de slag gingen met een piepklein huisje).

Deze week vinden onder andere nog een kindershow, een barbecue, een zeskamp en een puzzeltocht plaats. De week wordt vrijdag besloten met een optreden van The Wild Piano's.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief