FOTOALBUM

Carnaval in het Kleigat zit in de lift

FIJNAART - Het carnaval in het Kleigat zit de laatste jaren duidelijk in de lift. Dat was weer goed te zien aan de fraaie en kleurige optocht die zaterdag door Fijnaart trok. 


Veel mensen sloegen de creatieve verrichtingen van hun plaatsgenoten gade. Nog niet zozeer in het centrum, maar wel in de buitenwijken waar het publiek vaak verkleed stond te kijken. 

High tea

Het motto dit jaar, 'Ut smaokt naor meer', viel niet mee om goed uit te beelden. Enkele leerlingen van de Kennedyschool lukte dat in elk geval wel. Zij zaten tijdens de hele optocht aan een lekkere high tea. Ook Bakker Daan deed zijn best door tijdens de tocht pannenkoeken te bakken en uit te delen. 

Reusachtig

Voor de 31e maal deden de Boerkes mee. Zij hadden het hele jaar gebouwd aan een reusachtige wagen, die maar net in de straten van het dorp paste. Bij de groep de Vollies smaakte alles naar de zee. Met een prachtige duikboot waren ze op zoek geweest naar eetbare waterdieren. FOTO'S TIES STEEHOUWER 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief