Gemeentesecretaris Monique van Bavel verlaat gemeente Moerdijk

ZEVENBERGEN - Gemeentesecretaris Monique van Bavel verlaat per 1 augustus de gemeente Moerdijk en gaat aan de slag als concernmanager bedrijfsvoering bij de gemeente Bergen op Zoom. Ze neemt in juli afscheid van de gemeente Moerdijk.


Van Bavel startte in 2017 als gemeentesecretaris in Moerdijk, daarvoor werkte ze in diverse gemeenten in dezelfde functie. In haar nieuwe rol in Bergen op Zoom kan ze zich volledig richten op haar passie: organisatieontwikkeling en bedrijfsvoering, aspecten waar ze in haar huidige brede functie als gemeentesecretaris in Moerdijk minder tijd aan kan besteden dan ze zou willen.

Burgemeester Jac Klijs van Moerdijk vindt het persoonlijk en voor Moerdijk erg jammer dat Monique van Bavel vertrekt. "Ze is een ervaren gemeentesecretaris die weet waar ze het over heeft. Ik begrijp het wel, ik heb haar affiniteit met organisatieontwikkeling en bedrijfsvoeringsvraagstukken gezien. Ik, en met mij het hele college, wensen haar veel succes toe in Bergen op Zoom." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief