Foto: Pixabay

Blauwe Vlag met Groene Wimpel voor jachthaven Willemstad

WILLEMSTAD - Jachthaven Willemstad heeft donderdag in Ouddorp aan Zee voor de achtste keer op rij de Blauwe Vlag in ontvangst mogen nemen.


De Blauwe Vlag is de internationale onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die veilig, schoon en duurzaam zijn. In de praktijk betekent dit dat genomineerden moeten voldoen aan een aantal belangrijke criteria zoals schoon (zwem)water, goede sanitaire voorzieningen en een hoge mate van veiligheid. De Blauwe Vlag is één jaar geldig: jaarlijks wordt opnieuw aan de hand van controles bekeken of de jachthaven van Willemstad nog aan de vereisten voldoet.

"We zijn erg trots op de Blauwe Vlag", zegt havenmeester Leo Don. "Het is voor ons een erkenning van de kwaliteit van onze jachthaven, een kroon op ons werk. We investeren veel in een kwalitatief goed product waarbij duurzaamheid, natuur en milieu belangrijke onderdelen zijn. De criteria van de Blauwe Vlag vormen daarbij een goed instrumentarium. Iedereen weet waar hij of zij aan toe is".

Naast de Blauwe Vlag kreeg de jachthaven ook de Groene Wimpel uitgereikt. Dit is een waardering voor extra inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Allround Machine Operator Recycling Installatie

Zandvliet

Beginnend autopoetser/verkoper

Heusden

Fruitplukkers

Woensdrecht

Bezorger Altena Nieuws

Genderen, Nieuwendijk, Rijswijk, Werkendam, Wijk en Aalburg

Caravan monteur

Rucphen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief