Het Vlasserij-Suikermuseum in Klundert.
Het Vlasserij-Suikermuseum in Klundert. (Foto: J. Huijbrechts)

Streekproductenmarkt in Vlasserij-Suikermuseum

KLUNDERT - Tijdens het Waterpoort-weekend op zaterdag 15 juni wordt van 11.00 tot 17.00 uur op het buitenterrein rondom het Vlasserij-Suikermuseum in Klundert een Streekproductenmarkt gehouden.


Er is een gevarieerd aanbod van producten te koop, zoals vlees en kaas van de boerderij, kersen, appels en likeuren, honing van de imkerij en vogelhuisjes. Ook laten een beeldhouwster en een stoelenmatter hun werk zien.

Voor de kinderen is er een gratis suikerspin. Er is volop parkeergelegenheid en een oplaadpunt voor elektrische fietsen aanwezig. Onder het genot van een drankje zal het heerlijk toeven zijn in de zon op het terras of bij minder goed weer in de ontvangstruimte van het museum.  De entree is gratis. Het museum is deze hele dag open. Het Vlasserij-Suikermuseum bevindt zich aan Stoofdijk 1A in Klundert. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief