Jan Verbaal ontving uit handen van de directie van De MARQ een uniek polo-shirt als afscheidscadeau. FOTO DE MARQ
Jan Verbaal ontving uit handen van de directie van De MARQ een uniek polo-shirt als afscheidscadeau. FOTO DE MARQ (Foto: DE MARQ)

Grondlegger De MARQ vertrekt naar Huisartsenpost

ZEVENBERGEN - Jan Verbaal, lid van de Raad van Bestuur van Surplus, lid van de Algemene Ledenvergadering en medeoprichter van coöperatie De MARQ, heeft per 1 juli een functie aanvaard als directeur/bestuurder bij de stichting Huisartsenposten West-Brabant.


Met zijn passie voor revalidatie, kennis, expertise en vooruitziende blik heeft Verbaal een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming en ontwikkeling van De MARQ. Hij is één van de grondleggers die het mogelijk heeft gemaakt geriatrische revalidatiezorg in de regio Zevenbergen, Etten-Leur en Breda te behouden en inhoudelijk door te ontwikkelen.

De MARQ is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie en herstel. Mensen met meerdere chronische ziektebeelden kunnen voor deskundige en professionele revalidatie terecht op één van de locaties van De MARQ in Zevenbergen, Etten-Leur en Breda.

l

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief