Het stuurwiel werd meteen in gebruik genomen.
Het stuurwiel werd meteen in gebruik genomen. (Foto: Ties Steehouwer)

Speeltoestel in vorm van stuurwiel krijgt plek bij speeltuin De Vang in Zevenbergschen Hoek

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Het speeltoestel in de vorm van een stuurwiel dat door aannemer Kroeze Infra bv geschonken is aan de jeugd van Zevenbergschen Hoek wordt op woensdag 10 juli officieel in gebruik genomen. Dat gebeurt bij speeltuin De Vang.


De ingebruikname op woensdag 10 juli om wordt om 15.30 uur verricht door directeur Herman Zeiderveld namens Kroeze en wethouder Jack van Dorst namens de gemeente Moerdijk. Dat gebeurt samen met bewoners, kinderen en vertegenwoordigers van de dorpstafel.

Het stuurwiel is een bijzonder speeltoestel. Door aan het stuurwiel te draaien, wordt er energie opgewekt. In samenspraak met de dorpstafel en bewoners is de gemeente na de afsluiting van het werk aan de Hoofdstraat en Driehoefijzersstraat op zoek gegaan naar een mooie locatie voor dit speeltoestel. Via een peiling op de Facebookpagina Zevenbergschen Hoek is de locatie van speeltuin De Vang hierbij als winnaar uit de bus gekomen.

Begin mei werd het stuurwiel bij de ingebruikname van de gerenoveerde Hoofdstraat en Driehoefijzerstraat in het dorp geopend.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief