Foto: Matthijs van Verseveld

LED-verlichting rond B-veld Seolto

ZEVENBERGEN - Begin oktober wordt verlichting geplaatst om het gehele B-veld van voetbalvereniging Seolto in Zevenbergen.


Door de stijging van het aantal leden - de club zit de laatste vijf jaar in een groeifase - is recent besloten om het gehele B-veld te voorzien van duurzame LED-verlichting. Seolto telt nu zelfs het hoogste aantal leden ooit uit de clubhistorie. Het plaatsen van de verlichting vindt plaats een paar weken na de Moerdijk International Cup JO11 op 6, 7 en 8 september. Dat is een groot evenement waarbij de gehele Nederlandse voetbaltop aanwezig is. Tevens zijn buitenlandse grootmachten zoals Manchester City, Anderlecht en Paris Saint-Germain van de partij.

Het bestuur van Seolto hoopt de groei van de vereniging in de toekomst een extra boost te kunnen geven met extra velden en kleedkamers. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief