Foto: Politie

Hennep aangetroffen in woningen Klundert en Zevenbergschenhoek

  Politie

KLUNDERT / ZEVENBERGSCHEN HOEK - Bij woningen in Klundert en Zevenbergschen hoek zijn onlangs hennepkwekerijen aangetroffen. Deze zijn door de politie geruimd. 


Klundert
In een woning aan de Kreeck werd in een slaapkamer een geoogste hennepkwekerij aangetroffen. Op moment van aantreffen was men al begonnen met het ontmantelen. Er lagen gebruikte delen verspreid over de bovenverdieping. Vermoedelijk waren er 185 hennepplanten gekweekt en werd uit onderzoek vastgestelde dat er vermoedelijk een aantal maal henneptoppen waren gedroogd. Ook bleek dat de elektrische inrichting in de woning was gemanipuleerd en de benodigde elektriciteit op fraudeleuze wijze werd verkregen. De woning betreft een huurwoning en de huur wordt opgezegd zodat de bewoner naar andere woonruimte op zoek zal moeten.

Zevenbergschen Hoek
In een loods achter een woning aan de Hoge Zeedijk in Zevenbergschehoek werd ook een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. In de loods waren drie ruimtes ingericht met in bloei staande hennepplanten. In deze ruimtes stonden 260 hennepplanten. Er was ook een deel ingericht als hennepstekkerij. Er stonden 154 jonge stekken. In de loods werd een groot aantal verpakkingen aangetroffen met in totaal 13720 gram gedroogde henneptoppen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief