• Alles
  • (1)
    Beurs

Opruimactie zwerfafval in Zevenbergen

zaterdag 27 november 10:00 t/m 12:00 uur

Foto:

Afgelopen juli startte de gemeente met de campagne ‘Zo doen we dat’ . Met zijn allen zorgen dat Moerdijk een fijne gemeente blijft om in te wonen en te leven. Iedereen kan een steentje bij dragen aan een schone buurt en fijne omgeving. De laatste maanden waren er al diverse opruimacties in andere kernen van onze gemeente. Nu is het dus de beurt aan Zevenbergen, de actie wordt georganiseerd door de zwerfafval-coördinator in Zevenbergen, Yvonne Peters.

Kom je ook zaterdag 27 november meehelpen om Zevenbergen een stuk schoner te maken? Iedereen kan meedoen. Je bepaalt zelf welke route je loopt. Gewoon in je eigen buurt of b.v. bij de school of sportvereniging van je kind of kleinkind.

Start is op de Markt om 10.00 uur. Je bent welkom vanaf 9.45 uur. Materiaal om op te ruimen is aanwezig en wordt door de gemeente ter beschikking gesteld. Er zijn grijpers, zakhouders, handschoenen en vuilniszakken. Na afloop staat er voor de helpers een traktatie klaar. Dat zal rond 12.00 uur zijn.

Om zeker te zijn dat we genoeg materiaal hebben, willen we vragen je aan te melden bij Yvonne Peters, coördinator zwerfafval in Zevenbergen. Je kunt haar mailen op ycmapeters@telfort.nl.
deel deze activiteit

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>