Een proost met directeur en wethouder
Een proost met directeur en wethouder (Foto: OBS Willem de Zwijger)

Nieuw logo en metamorfose voor De Willem

  Actueel

WILLEMSTAD - De Willem de Zwijgerschool heeft vorige week een nieuw logo onthuld en de school van binnen voorzien van een make over.


“De nieuwbouw laat nog enige jaren op zich wachten”, vertelt directeur Martijn Kamps. “We vinden dat we ook moeten investeren in de generatie die nu bij ons op school zit. Vandaar de restyling aan de binnenkant, met nieuwe verlichting, nieuwe deuren, bestickering en een modernisering van het logo.”

Kinderchampagne

Scheidend wethouder Eef Schoneveld mocht de vernieuwde school officieel in gebruik nemen waarna er met kinderchampagne kon worden geproost.

Willem in het groot

Kamps: “Aan de buitenkant is het logo duidelijk zichtbaar en is Willem in het groot te zien. Het leuke is ook dat de kinderen nu ook de route lopen die op de grond staat aangegeven en dat de spelletjes die zijn aangebracht ook daadwerkelijk worden gespeeld.”

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>