Logo internetbode.nl/moerdijk

Surplus gaat fuseren met deBreedonk en Elisabeth

ZEVENBERGEN – De stichtingen Surplus, deBreedonk en Elisabeth zijn voornemens om met ingang van 1 juli te gaan fuseren. Met deze fusie bundelen de stichtingen hun krachten om de dienstverlening op het gebied van ondersteuning, zorg en welzijn te versterken. De overkoepelende naam wordt Surplus.


Stichting Surplus heeft straks meerdere locaties en heeft daarmee een breed spreidingsgebied. Alle huidige locaties blijven behouden en ook aan de namen en herkenbaarheid verandert niets.

Werkgebied Het werkgebied van de nieuwe stichting Surplus heeft na de fusie ook een goede spreiding als het gaat om woonzorgcentra. Succesvolle concepten als de wijkzuster en sociale wijkteams worden geïntroduceerd daar waar deze nog ontbreken. Daarnaast moet de samenwerking met andere professionals ervoor zorgen dat de nieuwe organisatie nog meer kan betekenen voor de burger in het werkgebied.

Samenvoeging De huidige klanten van de stichtingen mogen blijven rekenen op de zorg en ondersteuning die zij nu ook krijgen. Voor medewerkers en vrijwilligers geldt dat zij niet hoeven te vrezen voor een reorganisatie die vaak op een fusie volgt. Vanaf 1 juli wordt gestart met het samenvoegen van alle onderdelen van de drie organisaties. De daadwerkelijke samenvoeging vindt op 1 januari 2018 plaats.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief