Logo internetbode.nl/moerdijk

Geen Inloop Huiskamer 7bergen op Koningsdag


ZEVENBERGEN - Helaas geen Inloop op Koningsdag. De Kristal is die dag gesloten. Verder zijn we er gewoon altijd op donderdag.

Veel vaste gasten en een aantal mensen die regelmatig even aanlopen en op die manier met een extra steuntje in de rug proberen iets voor elkaar te krijgen. We horen vaak terug dat mensen de sfeer, steun, praktische adviezen waarderen. Eén gast omschreef ooit dat voor haar het belang van de Huiskamer zat in de ervaring dat alles, ook lastige dingen op tafel kunnen komen en dat er geen oordeel wordt geveld. Dat heeft vast iets te maken met het gegeven dat de leden van het team allemaal bewoners zijn die zelf het nodige meegemaakt hebben en nu als vrijwilliger weten dat oordelen alleen maar in de weg zitten. Dus iedereen is welkom. Met welke vraag dan ook.

We wensen iedereen een mooie Koningsdag en heten u graag van harte welkom op al die andere donderdagen.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief